Go to top
Sla inhoud over

Online training voor ouders

Uw kind wordt groter en ineens heeft u een puber in huis. Er verandert veel in die fase. Uw kind wordt lichamelijk volwassen, maar ook de hersenen zijn volop in ontwikkeling. Die veranderingen zijn niet altijd gemakkelijk voor een puber. Daarbij komen nog de invloeden van school en vrienden.

Met de online module voor Ouderbegeleiding leert u meer over wat u kan doen voor uw kind dat middelen gebruikt. Zo leest u bijvoorbeeld over verslaving. En kunt u leren hoe u een goed gesprek over moeilijke onderwerpen voert. Ook zit er een risico-formulier in de online module. Daar kunt u de risico's voor uw kind op aankruisen. En er aan werken om de risico's te verkleinen.

Hoe help ik mijn kind?

Om dit te leren kunt u anoniem onze online module voor Ouderbegeleiding volgen. Is uw kind in behandeling bij Youz? Dan zijn er ook gesprekken over ouderbegeleiding met u. Professionals bespreken met u wat u kunt betekenen.

Heeft u vragen over uw kind, stel ze dan gerust. Ook als uw kind (nog) niet in behandeling is.

De training volgen? Dat kan online, waar en wanneer u dat wilt. Er zijn geen kosten aan verbonden. Klik hier om de training te starten.