Go to top
Sla inhoud over

NIX18 campagne

15 mei 2019

De komende week wordt er landelijk weer veel aandacht besteed aan de NIX18 campagne. Op zowel de radio als televisie worden diverse spotjes uitgezonden en ook in de media wordt hier aandacht aan besteed.

Dit jaar is er ook een leuke actie voor ouders met pubers. Voor NIX naar "Avengers: Endgame" op zondag 19 mei, dat kan. Ouders die met hun tienerkind een Vue-bioscoop bezoeken en naar deze film gaan, krijgen één kaartje gratis. Om 14:30 start de film in een zaal die speciaal voor deze actie alleen toegankelijk is.

Met de slogan Help je mee? Pak alvast je ID! start donderdag 23 mei de NIXzonderID actie. Diverse sportverenigingen in de gemeente Rotterdam zijn benadert met materiaal. Daarnaast doen ook de supermarkten en slijterijen mee aan de campagne. Met het materiaal wordt aangetoond hoe lastig het is om een leeftijd in te schatten. Het doel is om met name jongeren hier bewust van te maken en ze te laten inzien wat ze zelf kunnen doen om de vrijwilliger/barmedewerker/verkoper te helpen.

Meer informatie over de film: "Zondag van NIX"

Meer informatie voor ouders over: NIX18